tisdag 18 november 2008

TISDAG KVÄLL


Nyss hem kommen från klädparty vid Cissie. Jisses så mycket snygga kläder, skulle ha haft en så där 10 barn hemma till att fylla garderoberna till. Men det blev en klänning till systers Thelmas födelsdag i februari. Här är man ute i god tid! Tack Malin för trevligt sällskap, hoppas dina framtidsplaner inom modebranschen slår in:) . Det var jätte synd Sandra att du inte kunde följa, men det blir absolut flera gånger. Krya på dig!
Så var det trav dax igen. Och Premier League var först över mållinjen. Så här såg det ut. GRATTIS älsklingen min!


Axevalla 18 nov:
Mycket enkeltför Premier League när den första V5-avdelningen avgjordes på Axevalla under tisdagskvällen var det på förhand en kamp mellan de två V75-meriterade hästarna Premier League och Crown´s Banker där den förstnämnde blev klar favorit med egenskap av sitt framspår.
Det kunde Björn Goop utnyttja på bästa sätt då han enkelt gled till ledningen med Premier League med Bo Westergård kom hyfsat genom från sitt bakspår med Crown´s Banker. Efter att öppnat första halvvarvet på 1.14,0 dämpade Björn tempot ordentligt och körde 1.18,8 första varvet vilket gjorde att Bo Westergård tvingades gå fram utvändigt om favoriten varvet kvar. Björn hade full kontroll. Men det var då för sent och Björn Goop hade full kontroll på loppet och in på upploppet drog han hårt i tömmarna för att inte ge Good Vibration E. chansen från ryggen förrän det var för sent. Premier League sprintade undan på lätta ben över upploppet och Good Vibration E. kunde snuva Crown´s Banker på andraplatsen. Segertiden blev enkla 1.16,4a/2140 meter och Premier League visade att han hör hemma i lopp med mycket högre prissumma än de 20.000 kronor han fick för dagens seger.
(travnet.se tisdag 18 nov 2008 20:07)
Andreas Alm, travnet.se
(Lånat detta från travnet.se)
Ja då har denna dagen gått och sovklockan ringer för fulla muggar!
Natti natt /Fia

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad kul att pållen går så bra! Jag har utmanat dig i min blogg :)

Mäjlin sa...

Tack för en trevlig kväll själv:-D Jag hoppas oxå det slår in..Har fixat och trixat lite nu..hehe..Kram och godnatt

mamma sandra sa...

Hörru, är det så smart att du köpa presenter för tidigt?! De andra du köpt har du jue liksom tappat bort, haha!! ;)