lördag 5 september 2009

HELG!!


Fredagen jobbade vi till 18, efter det så var vi och hämtade Sandra. Trevligt med sällskap runt bordet. Vi delade på en flaska vin och åt jätte god mat. Vi slog på stort och gjorde 3 rätters. Men den tredje står kvar fortfarande. Haha..

När vi skjutsade hem Sandra var vi även förbi vid Therese och Thommie och sade Hej!!


Ja och idag, en ny dag!

Började med den ljuva klockan som ringde 06.00. Dax att jobba igen! Visst, vi jobbar ju bara till 12, men man ska ju ändå upp. Är ju inte så där jätte trevligt. Men bara man väl kommit ur den varma sängen så är det inga problem. Iallafall efter jobbet så blev det att kasta sig hem. Städa toaletten nere som inte blivit städad på evigheter. Men nu är det gjort!! Och den evinerliga tvätten. Varför tar det aldrig slut...??? Visst vi har tvättat alla 6 maskiner idag. Men sedan tar det 2-3 dygn att torka allt och då är det dax igen!! Nej nu längtar jag efter en torktumlare.


Sedan fick vi främmande, alldeles för sällan man har det så varje gång är det sååå roligt! David och barnen var förbi. Ja nästan hela eftermiddagen har dom varit här. Det blev Colastek på kvällskvisten innan han fick lov att åka hem och kasta dom små i kojs!


Ja och nu sitter man här.. Ska väl ta att kasta mig till soffan innan jag ska krypa upp i sängen!


Inga kommentarer: