söndag 17 maj 2009

Ja då var helgen och lång ledigheten slut!
Det har varit en lugn vecka för mej, mest varit hemma och städat. Det har varit suveränt skönt att få ha sovmorgon varje dag, det händer ju inte ofta en vanlig arbetsvecka för mej.

Igår var det återträff från 9.an. En riktigt trevlig kväll! Synd den var så dåligt organiserad av arrangörerna bara. Men huvudsaken var att man fick träffa några av dom få man funderat på vad dom gör och hur dom ser ut nuförtiden! Kvällen avslutades på Silver Dollar, vilket jag inte ger så mycket för. Trist musik och knappt någe folk förrens vid 01.00.

Idag så blev det en vända på Lyviksberget, Fredde köpte en grästrimmer och ett överdrag till nya trägårdsmöblerna. Ska kasta in en bild när jag knäppt kort. Blev super bra iallafall. Efter Lyviksberget så blev det en tripp till Slogåsen på fika. Så skönt i solen!! Snacka lite skit i trevligt sällskap, det tackar vi för. På kvällskvisten kom David och barnen förbi på ett snabbesök och Tessa och Roger tittade förbi med barnen. Såå trevligt! Jag bara älskar att ha främmande..

Nu är det dax att äta kvällsmat, ta en dusch och kasta sig i sängen! Imorgon ringer klockan 05.30..

Natti Natt

2 kommentarer:

Syster Sandra sa...

Dags att uppdatera snart va? ;)

Mäjlin sa...

Men åååå, då måste jag ju till orsa på midsommardagen ;-) haha..