lördag 7 juni 2008

Inte lätt att vara småbarnsförälder.. Pusst!

Denna värme är inte att leka med, stackars alla små knyten där ute.
Ser på syrrans barn att det är jätte jobbigt. Lilla Lovisa som inte kan prata, lite svårt att veta var felet är... Olivia där emot kan ju tala om om hon är törstig eller hungrig, om blöjan är blöt eller.. Men jag har under detta dygn förstått att det krävs tålamod och lugn till att ha 2 barn som inte ens passerat 2års ålderi denna värme. Men efter några om och men går det strålande iaf, just nu sover dom små för natten och det har gått väldigt bra.
Vi tog en tripp till pappa mot kvällningen för att få vädra ur här hemma. Varmt inne, varmt ute. Nu önskar till och med jag att det skulle kunna falla några regn stänk för att lätta upp stämmningen hos alla. Men efter det får det gärna bli fint igen.

Har inte sovit så många timmar natten till idag så nu är det dax för en kall dusch och hopp i säng. Tänker på er som är i Mantorp, småbarnsföräldrar. Ni är verkligen värda denna "lediga" helg!!!

Nu väntar ännu en svettig natt... /Sofia

1 kommentar:

Anonym sa...

Håller med dig! Det kan gärna få komma några regnstänk..Inte kul för barnen!! Hoppas ni har haft det trevligt i helgeb som småbarnsföräldrar!! :-D Puss!